Er du vår nye kollega?

Vi søker en dyktig frisør til å bli en del av vårt team hos Kontrast Frisør. Enten du ønsker å jobbe på deltid eller heltid, ønsker vi å høre fra deg! Vi er en koselig liten salong som ligger på Ålesund Storsenter, og vi har et fantastisk fellesskap med andre dyktige kollegaer fra ulike bransjer.

Hvem er du?

Vi ser etter deg som alltid har et smil på lur, sprer positivitet og er utadvendt. Du er ikke bare en dyktig frisør, men også lidenskapelig opptatt av faget. Du liker å holde deg oppdatert på de siste trendene innen frisøryrket, og du brenner for å skape flotte resultater for våre kunder.

Hva kan vi tilby deg?

Hos Kontrast Frisør kan vi tilby deg en gunstig arbeidsturnus som inkluderer helger. Du vil også ha muligheten til å jobbe tett sammen med vår hovedsamarbeidspartner, Redken, noe som gir deg tilgang til det siste innen faglig kompetanse og produkter. Vi verdsetter ordnede arbeidsforhold, og du vil bli en del av et positivt og støttende arbeidsmiljø. Vi tilbyr et lønnssystem som belønner din innsats, samt helseforsikring for å sikre at du har det bra både på og utenfor jobb.

Vi er stolte av å være medlem av opplæringskontoret for frisør i Møre og Romsdal, og vi ser på det som en viktig del av vårt samfunnsansvar å bidra til opplæring og utvikling av nye talenter i bransjen.

Er du klar for å bli en del av vårt team?

Ta gjerne kontakt med oss direkte i salongen, eller send en e-post til post@kontrastfrisor.no. Du kan også ringe oss på 489 59 450 (salong) eller 915 59 480 (Tonje).

Vi ser frem til å høre fra deg og lære mer om hvordan du kan bidra til å skape kontraster og glede for våre kunder!